Hent H.C. Andersen Trail app

Rejs i H.C. Andersens spor og besøg fynske herregårde og slotte.

App'en giver dig historien om digterens færd samt praktiske oplysninger om adgangsforhold, overnatning og åbningstider. Mange af stederne er åbne for offentligheden, mens andre er private boliger og må opleves på afstand.

Med app'en er du klar til at følge i sporene på H.C. Andersen: Tag ud i det fynske landskab og drag i digterens fodspor. Hele 17 fynske herregårde og slotte har en særlig H.C. Andersen historie at fortælle.

Eventyrdigteren H.C. Andersen var hyppig gæst på fynske slotte og herregårde, hvor han fandt inspiration til de fortællinger, som stadig kan give os svar på livets store spørgsmål.

Hent H.C. Andersen Trail app'en og se Fyn med digterens øjne (iPhone)

Hent H.C. Andersen Trail app'en og se Fyn med digterens øjne (Android)

H.C. Andersen Trails app

17 fynske slotte, herregårde og steder er med på ruten

Broholm Slot - Valdemars Slot - Hvidkilde Gods - Egeskov - Søbysøgaard - Nakkebølle Gods - Den Voigske Gård - Holstenshuus Gods - Glorup Slot - Lykkesholm Slot - Hagenskov Gods - Hesselagergaard - Hindsgavl Slot - Hofmansgave Gods - Sanderumgaard - Odense Slot, H.C. Andersens Hus og Nyborg by har alle en særlig historie at fortælle.

Broholm Slot, Egeskov, Hindsgavl Slot og Valdemars Slot er nogen af de steder, som er med på ruten og som slår dørene op og inviterer indenfor. 

Hans Christian Andersen Trail logo H.C. Andersen Trail logo
Download til tryk

Hent H.C. Andersen Trail brochuren her:

Filer: