Bliv partner

Som partner er du og din virksomhed med til at lægge de strategiske retningslinjer for fremtiden i fynsk turisme.

Hvad er fordelene ved partnerskab? 

Partnerskabet giver adgang til indflydelse på fremtidige strategiske og taktiske valg indenfor de målgruppefokuserede værdikæder. Partnerskabet giver desuden netværk, vidensdeling samt mulighed for deltagelse og investering i vækstprojekter inden for branding, markedsførong samt udviklingsprojekter efter eget valg. Investeringsniveauet vil variere og blive fastlagt for et givent projekt. 

Hvad koster det?

Partnerskabet i klyngen koster 2.500 kr. ekskl. moms pr. år.  

Partnerskabet tegnes for en løbende tre-årig periode, med mulighed for udtrædelse forud for periodens ophør, ved særlige omstændigheder.

Hvordan bliver jeg partner?

Send en mail til gmho[at]udviklingfyn[dot]dk, så sørger vi for at oprette medlemskabet.

Vil du vide mere, er du meget velkommen til at ringe til Gosia H. Rasmussen, 2459 7664 eller Thomas Kastrup, 2178 6757.

Partnerfordele:

Netværk og videndeling:
Alle klyngepartnere modtager jævnligt nyheder og informationer fra Udvikling Fyn - Destination Fyn, som bl.a. har fokus på strategisk markedsindsigt. Du vil blive inviteret til møder med fagligt såvel som socialt indhold.

Udvikling af nye oplevelseskoncepter:
Du har mulighed for at deltage i ambitiøse projekter med fokus på udvikling af nye fynske oplevelseskoncepter.

Markedsføring og kampagner:
Du har mulighed for at købe deltagelse i markedsføringskampagner på danske og udenlandske markeder. Gennem Destination Fyn Klyngen har du medindflydelse på, hvordan disse kampagner udformes.

B2B og matchmaking:
Der er mulighed for at opnå synlighed, når turoperatører, busoperatører, rejsebureauer og beslutningstagere besøger Fyn for at opleve øens faciliteter og oplevelsesprodukter.

Pressebearbejdning:
Udvikling Fyn - Destination Fyn Klyngen står for en koordineret PR-indsats af Fyns gode historier, produktnyheder m.m. til nationale og udenlandske medier via VisitDenmark og via egne digitale platforme.

Hent årsfolderen for Destination Fyn Klyngen her

Handout til Årskonferencen 2016