Sportevents

Sport Event Fyn arbejder med tiltrækning, udvikling og aktivering af store nationale og internationale sportevents, der giver omsætning og sætter Fyn på landkortet. 

Vi yder også rådgivning til dem, der selv skal afholde en større sportevent og har brug for inspiration eller sparring. i flere tilfælde kan der også ydes økonomisk støtte til sporteventen via Idrætspuljen. Læs mere her.

Endelig har Sport Event Fyn investeret i forskelligt specialudstyr, som foreninger mv. kan leje til en billig og overkommelig pris. Læs mere her

 I den kommende tid er Sport Event Fyn involveret disse store sportevents på Fyn:

  • Forsommerens nye samlingspunkt i den danske hesteverden, JBK Horse Festival er ridebanespringning på topplan og meget mere end det.
  • På baggrund af sidste års store succes danner Odense igen i år en autentisk ramme om den globale basketbegivenhed NBA 3X, som samtidig er den største streetbasket turnering i Skandinavien.
  • En klassiker med over 100 år på bagen og distancer på op til 333 km hele øen rundt. I 2016 bliver Fyen Rundt lørdagsløb og så er der dømt folkefest.
  • Med Triatlon Festival 2016 får Fyn sin helt egen nye triatlonevent for hele familien. Triatlon Festival er pre-event til Multisport Festival 2018, men i høj grad også forsøget på at skabe en blivende begivenhed på Fyn, der årligt vil tiltrække såvel topatleter som motionister og deres familier. En begivenhed, der skal udvikle sig til en folkefest omkring den populære triatlonsport på fynsk grund.
  • World Cup finalerne i bueskydning skal i år afvikles i flotte og eventyrlige omgivelser i Kongens Have med Odense Slot i baggrunden.
  • Efterårets største hesteevent finder endnu engang sted på fynsk grund. I 2016 kan Odense Horseshow fejre 10 års jubilæum i Sparekassen Fyn Arena.
  • En af verdens fem største badmintonturneringer har hjemme på Fyn, og det betyder både masser af stjernespillere og åbninger til asiatiske markeder.
  • Her kan du se Sport Event Fyns øvrige events for 2016
  • 4 VM'er på en uge på Fyn og masser af sideevents både for deltagere og publikum. Multisport Festival 2018 bliver et tilløbsstykke for topatleter og familier fra hele verden, når Sport Event Fyn sammen med Sport Event Denmark, Dansk Triatlon Forbund og de fynske triatlonklubber realiserer sin version af den spritnye event.