Få støtte til mervækst med Spirende Fødevareoplevelser

Er du en ambitiøs fødevarevirksomhed, som ønsker at vækste gennem fødevareoplevelser kan vi hjælpe dig på vej med det nye udviklingsprogram Spirende Fødevareoplevelser.

Syddansk Fødevareklynge tilbyder i samarbejde med food-teamet i Udvikling Fyn et nyt udviklingsprogram målrettet regionens ambitiøse fødevarevirksomheder, der ønsker at vækste gennem fødevareoplevelser.

Har du grundlag for et vækstpotentiale baseret på fødevareoplevelser, finder vi en plads til dig på et eller flere af sporene. Sporene har fokus på:

• Flere Kvalitetssmagsoplevelser (Værtskab og ruter, oplevelser som spydspids for mødeturisme)
• Bæredygtighed
• Internationalisering
• Produktivitet

Som del af projektet skal du være villig til at investere tid og ressourcer i forløbet. Du får udarbejdet en vækstplan, der skaber fundamentet for din virksomheds udvikling og omsætter virksomhedens potentiale for oplevelser til vækst. Du får 1:1 sparring og vælger selv en ekstern rådgiver, der er specialist på dit område og som samarbejder med dig om at udarbejde en vækstplan.

Til gengæld medfinansierer vi jeres indsats og refunderer op til 50% af udgiften til den eksterne rådgiver.
Som deltager i Spirende Fødevareoplevelser betaler du 2.000 kr. for oprettelse, og derefter kan du deltage i programmets forskellige tilbud og de kollektive træningscamps afhængig af dit faglige behov og forretningsmæssige fokus.

Læs mere om spirende fødevare oplevelser her eller kontakt Mette Mathiasen fra Udvikling Fyns Food-team på tlf. 5177 7382 eller mema[at]udviklingfyn[dot]dk.