Det Fynske Spisekammer

Fynske fødevarer, gavekurve og kulinariske oplevelser. Det Fynske Spisekammer er mere end bare en webshop.

Det Fynske Spisekammer er resultatet af et samarbejde mellem food-teamet, fynske fødevareproducenter og ejeren af Gourmetens Grønt, Stig Madsen. Webshoppen har fokus på at vise det bedste frem inden for fynske kvalitetsfødevarer og skal øge tilgængeligheden af fynske fødevarer både overfor de private forbrugere, restauranter og virksomheder, der gennem webshoppen får mulighed for at handle fynske fødevarer. 

Besøg webshoppen med fynske specialiteter lige her.

Der er ingen brugerbetaling forbundet med at benytte webshoppen, og det koster ikke noget for dig som producent at få dine varer på webshoppen - men for at det skal løbe rundt økonomisk, skal Gourmetens Grønt have en avance på dine produkter. Dine produkter bliver solgt til den pris, du ønsker. 

Hvis du har sæsonvarer eller restpartier, du gerne vil have solgt til en lavere pris, kan vi også lave tilbud eller sætte det på forsiden af webshoppen for et mindre beløb.

Du vælger selv om dine varer skal være tilgængelige for både private forbrugere og erhverv (restauranter, kantiner og private virksomheder). 

Food Fyn-teamet laver en beskrivelse af din virksomhed til hjemmesiden og sørger for det praktiske i forhold til at få dine produkter lagt ind i webshoppen. 

Logistik og lager:

Da det er Stig Madsen fra Gourmetens Grønt, der står for lager og logistik, er det ham du laver kontrakt med. Lageret ligger i Odense. Afhængig af holdbarheden og vareflowet på webshoppen samt dine behov vil forskellige lager- og logistikløsninger kunne arrangeres:

• Du har varer stående på Gourmetens Grønts lager, og de sender dem videre derfra til slutbrugeren.

• Du kører selv varer til Gourmetens Grønts lager, når dine varer bliver bestilt af slutbrugeren, og Gourmetens Grønt sender dem videre.

• Gourmetens Grønt står for al logistik fra dig til slutbrugeren.

For yderligere info kontakt Mette Mathiasen på tlf. 5177 7382 eller mema[at]udviklingfyn[dot]dk