Styregruppe for Food Fyn

Mød Food Fyns styregruppe, der består af 7 toneangivende profiler

For at tydeliggøre Food Fyns indsats på fødevareområdet og sikre fremadrettet fokus på de vigtigste opgaver, understøttes arbejdet i Food-teamet af en styregruppe på syv toneangivende aktører på det fynske fødevareområde.   

Styregruppen skal sikre at food-teamets arbejde følger markedets behov og de muligheder som løbende opstår. Styregruppen medvirker til at sætte den strategiske retning og vil løbende evaluere nuværende projekter, men i høj grad også igangsætte nye – og i det hele taget tage ansvar for den kommercielle fynske fødevarestrategi udvikler sig inden for den strategiske retning.

Styregruppen består af:

1. Formand for styregruppen og repræsentant for fødevareevents og fødevarenetværkene, Tine Gudrun Petersen, SPIS! Odense Food Festival (nr. 1 fra venstre)

2. Repræsentant for bryggerierne, Eddie Szweda, Midtfyns Bryghus (nr. 4 fra højre)

3. Repræsentant for fødevareforeningerne, Kristian Kyed, Smagen af Fyn (nr. 2 fra højre)

4. Repræsentant for investorerne, Keld Askær

5. Repræsentant for restauranterne, Per Hallundbæk (nr. 3 fra højre)

6. Repræsentant for fødevareproducenterne, Henrik Konnerup (nr. 5 fra venstre)

7. Repræsentant for forskningen, Ole Mouritsen (nr. 4 fra venstre)