Se cases

Over 100 virksomheder har fået et EnergiTjek. Hør og se, hvad de har fået ud af det.

 

Hvad har andre fået ud af EFFEKTIV ENERGI

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mogens Frederiksen Automobiler A/S, Odense

Besparelser fundet: 
Palle har fundet besparelser for  97.000 kWh pr år. - eller 24% af virksomhedens el-forbrug og 10% af varmeforbruget. Se, hvad kvalitetschef Hans Vennekilde siger om Effektiv Energi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trio Stål, Odense

 
Besparelser fundet:
 Palle har fundet besparelser for 84.000 kWh pr. år (svarende til ca. 84.000 kr.) - primært på belysning, lysstyring og udskiftning af pumper.

Smedemester og indehaver, Thomas Glenn Petersen:
”Det har virkelig været en øjenåbner, at Palle har gennemgået hele virksomhedens energiforbrug. Jeg havde måske regnet med, at han kunne finde en besparelse her og der, men at der var så meget at hente, blev jeg ret overrasket over.

Vi har slet ikke haft fokus på vores energiforbrug, så hvis ikke vi havde fået lavet energitjek gennem EFFEKTIV ENERGI, havde vi aldrig fundet de besparelser – det må jeg være ærlig at sige.

Hverdagen går jo sin gang, og vi stiller ikke rigtig spørgsmål ved hvordan vi plejer at gøre tingene. Palle kom ind fra siden og stillede en masse spørgsmål til, hvorfor pumperne f.eks. var indstillet som de var og fortalte, hvordan vi kan ændre tingene for at spare energi. Det er sådan noget, der skal til – ellers bliver det ikke til noget.

Vi vil gerne investere de energiforbedringer, der kan tjene sig hjem over en 2-3 år - måske længere tid, hvis der er udsigt til store årlige besparelser på energiregningen.”

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Erik Jørgensen's Eftf. Vognmandsfirma, Nyborg
 
Besparelser fundet:
Virksomheden kan spare 25.000 kWh (svarende til ca 25.000 kr) om året ved blot at udskifte belysning i lagerhal og på P-pladsen. Investeringen er 26.000 kr., så tilbagebetalingstiden er helt nede på et år.

Vognmand, Bjarne Riis:
 ”Da jeg blev kontaktet om at få foretaget en energiscreening, sagde jeg ja. Jeg vidste godt, at der er steder, hvor vi nok har lukket øjnene lidt for vores energiforbrug. Vi vil gerne spare på energien, men den ene dag tager den anden, og som hverdagen ser ud lige nu, har vi ikke tiden eller mandskabet til at få lavet de forbedringer, der skal til – eller til at finde ud af, hvad der skal laves i det hele taget.

Det er lige et intitiativ som dette (EFFEKTIV ENERGI), der skal til – at der kommer nogen og skubber lidt på og fortæller, hvad man kan gøre. Og det er godt, at det er en uvildig person som Palle, der laver gennemgangen. Han gør det for vores skyld – ikke for sin egen. Vi er jo straks lidt mere skeptiske, når det er sælgere, der ringer, for vi ved jo, at de først og fremmest skal tjene penge.”