Hvem står bag EFFEKTIV ENERGI

En unik sammensætning af partnere giver dig service fra start til slut.

Bag EFFEKTIV ENERGI står de fire fynske energiselskaber Energi Fyn, Fjernvarme Fyn, SEF (Sydfyns Elforsyning) og Nature Energy samt det fynske erhvervsnetværk MiljøForum Fyn.

De fire energiselskaber er alle forpligtet til at finde energibesparelser hos forbrugere og virksomheder. De køber derfor de energibesparelser, som bliver gennemført hos de virksomheder, som vælger at investere i energirenoveringer.

Selv om du har en anden leverandør af din energi end de fire energiselskaber, kan du stadig bruge tilbuddet.

Takket være de fem partners investering i EFFEKTIV ENERGI er det muligt for små og mellemstore fynske virksomheder på tværs af kommunegrænser at få uvildig energiscreening. 

MiljøForum Fyn er en del af Udvikling Fyn og projektleder EFFEKTIV ENERGI. MiljøForum Fyn er det fynske erhvervsnetværk for miljø, energi, ressourcer og byggeri. MiljøForum Fyn har 130 medlemmer indenfor industri og byggeri, kommuner og energiselskaber.

Nature Energy er partner i EFFEKTIV ENERGI. Nature Energy leverer naturgas, biogas og energiløsninger til hele landet. Nature Energy producerer ligeledes biogas på egne anlæg.

Fjernvarme Fyn er partner i EFFEKTIV ENERGI. Fjernvarme Fyn A/S er Danmarks 3. største fjernvarmeselskab, som forsyner ca. 60.000 kunder med miljøvenlig varme i Odense og Otterup. 

EnergiFyn er er partner i EFFEKTIV ENERGI. Energi Fyn ejer og driver elforsyningsnettet på størstedelen af Fyn. Energi Fyn deltager også aktivt i udviklingen af et bæredygtigt energisystem blandt andet via projekter inden for varmepumper, solceller, vindmøller, elbiler og energibesparelser.
SEF (Sydfyns Elforsyning) er er partner i EFFEKTIV ENERGI. SEF har tre forretningsområder: Elforsyning og energi- og miljørådgivning til private og erhverv, fiberbaseret bredbåndskommunikation og elinstallation.