Bike Island 2020 officielt i gang

Tirsdag 09. maj 2017

Flere end 100 interesserede deltagere fra det fynske turisterhverv var mødt op hos Kildemoes for høre mere om Bike Island 2020. Indsatsen, der skal sikre udviklingen af Fyn, Ærø og Langeland som cykelferiedestination i europæisk topklasse har med Kick Off Mødet fået endnu mere luft under vingerne.

– Vi har fra både de fynske kommuner, fra nationale aktører, internationale turoperatører og danske incomingbureauer oplevet en massiv opbakning til Bike Island 20202, siger Thomas Kastrup, forretningschef i Destination Fyn Klyngen. – Derfor havde vi også set frem til at præsentere det for de fynske virksomheder, som er afgørende for, at indsatsen lykkes.

 Det var derfor en fornøjelse at opleve den store interesse og opbakning og de mange konkrete ideer og henvendelser, vi efterfølgende har fået. Tak for det!

På den korte bane er fokus nu at sikre produktudvikling og synlighed om, hvor erhvervet kan sætte ind nu for at blive en del af Bike Island indsatsen:

Se sammendrag fra dagen med oplægsholdere og kommentarer fra deltagere. Del meget gerne. 

Læs ambitionspapiret 

Læs om, hvordan du bliver bed+bike certificeret 

Læs om cykelleasing hos Kildemoes 

Se indslag fra TV2/FYN om Bike Island 2020 

Kontakt projektleder Anne Høyby tlf.: 3012 0773 eller forretningschef Thomas Kastrup tlf.: 2178 6757, hvis du vil vide mere om indsatsen.

 

Læs mere om samme emne