Bliv en del af Fyns Oplevelsesbooking

Onsdag 04. marts 2015
Turisme er digital. Ifølge tal fra VisitDenmark booker over 75% rejsen online. Derfor skal din oplevelse være online uanset om det er betalte eller gratis ture, events, arrangementer m.v.

Har du ture, arrangementer, produkter og lign. du skal promovere og sælge over for turister?

Få dit oplevelsesprodukt synliggjort for over ¼ mio købeklare turister. Nutidens turister forventer at kunne finde og købe oplevelser, både før de kommer, og mens de er her.

Oplevelsesbooking

Den fynske bookingplatform omsatte i 2015 over 730.000 kr. og når i 2016 at runde 1.1 mio. kr.

Oplevelsesbookingen er integreret i de danske turistbureauers løsninger, og dermed giver øget synlighed, kendskab og trafik til dit produkt. Oplevelsesbookingen er desuden integreret i VisitDenmarks nationale løsning, OplevDanmark, som er et system der samler produkterne fra de forskellige oplevelsesplatforme. Turister kan derfor booke oplevelser på Fyn gennem én samlet webløsning.

Fordele for dig

  • Bookingportalen er integreret i de danske turistbureauers løsninger, og giver øget synlighed, kendskab og trafik til dit produkt.
  • Bookingportalen kan bruges til både enkeltstående og tilbagevendende events, ture og arrangementer. 
  • Produkterne kan blive synlige på VisitDenmarks nationale bookingsystemn OplevDanmark og sites i udlandet. 
  • Har du ikke egen webshop kan du linke direkte til det bookbare produkt.
  • Hvis du har egen webshop, kan du oprette produkt med link til køb på din egen shop.

Workshops

Der vil være workshops for både turistbureauer og erhvervsaktører, så du bliver klædt på til at bruge Oplevelsesbookingen.

Pris

For dig som aktør er der hverken oprettelsesgebyr eller abonnement - din udgift er alene baseret på provision af salget. Al økonomi vil blive styret centralt, og du skal hverken tænke på oprettelse, drift eller vedligeholdelse. Provisionssatsen er 4,5% tilsalgskanalen. Ved linkprodukter (produkter hvor booking foregår på egen portal) er der et fast engangsfee.

Kontakt

For nærmere information kontakt dit lokale turistbureau eller Digital Manager i Destination Fyn Mark Hauge Østergaard, mhoe[at]udviklingfyn[dot]dk eller tlf. 2051 2728.

Få mere info omkring Oplevelsesbookingen her:

Læs mere om samme emne