Destination Fyn Klyngen etablerer incoming funktion for cykeloperatører

Torsdag 02. februar 2017

Som den første destination i Danmark etablerer Destination Fyn Klyngen et servicesetup, som skal servicere internationale cykeloperatører med logistik og pakketering af cykeloplevelser på Fyn. Til at løfte den opgave er Michael Andersen, som er indehaver af incoming bureauet Danish Biking, nu tilknyttet.  

Michael Andersen har arbejdet med dansk og international turisme siden 1987 og har et stort netværk og stærk erfaring indenfor cykelturisme. Michael vil på konsulentbasis fremadrettet være knyttet til Destination Fyn Klyngens Bike Island indsats, hvor hans fokus i den kommende tid vil være at samle og udvikle stærke fynske cykelprodukter og synliggøre dem overfor danske og udenlandske salgsoperatører.

- Fyns potentiale er enormt stort og langt fra fuldt udnyttet, siger Michael Andersen. Sætter vi alle sejl til, har Fyn uden tvivl potentialet til at blive en af Europas førende cykeldestinationer. - Det er rigtig set af Destination Fyn Klyngen at tilknytte en incoming funktion. Det er unikt og nyskabende. Mit førstefokus bliver at skabe 10 stærke cykelkoncepter, som indeholder præcis det, turoperatørerne efterspørger. Skal vi med i turoperatørenes programmer for 2018, er det her i første halvdel af 2017 arbejdet skal gøres, siger Michael Andersen.

- Med Michael tilknyttet er vores forventning, at de internationale cykeloperatører i højere grad får øjnene op for de muligheder, vi har på Fyn. Vi ser samarbejdet med Danish Biking som et vigtigt element i ambitionen om at løfte Fyn til at blive et hotspot inden for europæisk cykelturisme, siger Thomas Kastrup, forretningschef i Destination Fyn Klyngen.

Tysklands største cykelturoperatør, Mecklenburger Radtour, har som følge af Bike Island indsatsen fået øjnene op for Fyn. For at synliggøre Fyns potentiale over for flere udenlandske operatører, repræsenterer Michael Andersen Destination Fyn Klyngen på følgende events i foråret 2017:

-REISEN, Hamburg, 8-12. februar

-Fiets en Wandelbeurs, Utrecht, 11.-12. februar

-Ferie for Alle, Herning, 24.-26. februar

-ITB, Berlin, 8.-12. marts

-International BtB cycling workshop, Cycle meet Denmark, Fyn, 16.-19. maj

Du kan kontakte Michael Andersen på: Tlf: 40 26 40 46 eller på mail: ma[at]danishbiking[dot]dk Danish Biking 

Vil du vide mere om Bike Island projektet, så kontakt projektleder Anne Høyby på Tlf: 30 12 07 73 eller på mail: anhby[at]udviklingfyn[dot]dk  

Læs mere om samme emne