Destination Fyn Klyngen guider tyske busselskaber til Fyn

Tirsdag 14. marts 2017

-Vores dialog med tyske busselskaber har vist, at der er en efterspørgsel på Fyn, siger Sandra Neelmeyer, som er Marketing Manager i Destination Fyn Klyngen. Derfor sætter vi nu gang i en række initiativer, som skal få busoperatørernes øjne op for Fyn som destination for grupperejser. Vi har samlet en række fynske partnere, som har særlig interesse i at modtage tyske grupper, og i starten af maj kommer en gruppe udvalgte busoperatører på kendskabstur til Fyn.

-Vi ved, at de fynske kvaliteter i høj grad falder i den ældre tyske målgruppes smag, og det vil være oplagt for busoperatører at tilføje Fyn som add on til en københavnsk grupperejse, som der i forvejen findes en del af på det tyske marked, siger Sandra Neelmeyer. -På baggrund af vores deltagelse på ITB Berlin 2016 har vi bl.a. indgået samarbejde med et af de største tyske busbureauer Service Reisen Giesen, som skal være med til at sælge Fyn ind på det tyske marked.

-Desuden har vi kontaktet 1900 tyske busselskaber, som har modtaget vores nye busrejsemanual.  26 fynske hoteller og attraktioner har forpligtet sig for de næste tre år. Målet er, at hvert sted opnår en stigning på 10% i antallet af tyske grupperejser.

Se den nye busmanual

Vil du vide mere om indsatsen, så kontakt Sandra Neelmeyer på tlf.: 51 46 39 27 eller mail: sasne[at]udviklingfyn[dot]dk

Med i samarbejdet er: Clay Keramikmuseum Danmark, Danmarks Fuglezoo, Danmarks Jernbanemuseum, Danske Færger, De Japanske Haver, Egeskov, First Hotel Grand, Fjord- og Bælt, Faaborg Museum, Hotel Christiansminde, Hotel Faaborg Fjord, Hotel Svendborg, Naturama, NYBORG STRAND, Odense Bys Museer, Odense Sport & Event, Sinatur Hotel Storebælt, Svendborg Havn og Valdemars Slot.

 

Læs mere om samme emne