ECCO Tour rykker til Langesø på Fyn

Fredag 23. december 2016
I 2017 afvikles Tinderbox Charity Challenge på Langesø på Fyn fra 12. – 16. juni. Velgørenhedsturneringen, der de seneste to år har heddet NorthSide Charity Challenge, flyttes således fra Lyngbygaard Golf til Langesø på Fyn, og skifter samtidig navn til den populære fynske festival, Tinderbox.

Tinderbox Charity Challenge afvikles som en velgørenhedsturnering, hvor både præmiesum og velgørenhedspuljen vil vokse i løbet af foråret og helt frem til turneringsstart. Det indsamlede beløb deles 50/50 mellem et lokalt velgørende formål og de professionelles præmiesum, hvorfor også de professionelle bidrager til indsamlingen.

Den 12. og 13. juni afvikles de populære Pro-Ams, hvor en række virksomheder vil deltage ved et eksklusivt golf-arrangement, mens de samtidig støtter et godt formål. Og fra den 14. – 16. juni vil en lang række af Danmarks og Skandinaviens mest talentfulde golfspillere, udkæmpe det vigtige slag om den attraktive præmiesum.

Og titelsponsor Tinderbox er glad for, at man i 2017 skal spille golf på Fyn.

Tinderbox vil gøre en forskel 

- På kun 2 år er det lykkedes os at skabe en af Danmarks største festivaler i Odense. Fyn og ikke mindst Odense har taget rigtigt godt imod os, og vi vil gerne give noget tilbage for den kærlighed og tillid, som vi er blevet mødt med. Vi er derfor stolte over at kunne præsentere Tinderbox Charity Challenge i Langesø, som et nyt tiltag fra vores side på at forstærke båndene til Odense og Fyns sprudlende kulturliv. Vi håber at kunne indsamle op mod 250.000 kroner til velgørende formål i Odense og på Fyn, siger Brian Nielsen, Festivalchef Tinderbox.

Langesø er en skjult golfperle

Hos ECCO Touren glæder man sig også over, at man i Langesø har fundet en rigtig spændende værtsklub for turneringen.

- Vi er utroligt glade for, at det er muligt at afvikle Tinderbox Charity Challenge på Langesø. Langesø er en skjult dansk golfperle, og jeg kan med sikkerhed sige, at der venter både professionelle og sponsorer en meget stor positiv overraskelse med 18 fantastiske huller oppe i Langesø Skov, siger presseansvarlig for ECCO Touren, Brian Vester.

- Vi arbejder desuden på, at vi skal holde vores eksklusive Charity middag på Langesø Slot, og hvis det lykkes, så får sponsorerne her en oplevelse udover det sædvanlige, slutter Brian Vester.

Stolt golfklub vil sætte overliggeren højt

Hos Langesø er man stolte over, at kunne tiltrække en så stor professionel golfturnering, og man ser frem til at gøre Tinderbox Charity Challenge til noget helt specielt for alle parter.

- Vi er stolte over, at det er lykkedes os at tiltrække ECCO Touren til Langesø. Vi har en ganske ny men utrolig dejlig golfbane, som vi glæder os til at vise frem for de mange sponsorer og professionelle. Vi har store ambitioner i Langesø, og samarbejdet med ECCO Touren forventer jeg for alvor vil sætte os på landkortet hos danske golfspillere. Samtidig er det dejligt, at vi kan være med til at sende penge til et velgørende formål, og vi vil naturligvis hjælpe til med at sikre, at det beløb bliver så stort som muligt, siger Hans Berner, som er bestyrelsesformand for Langesø Fonden.

Sport Event Fyn som bindeled til fynsk erhvervsliv

Og der er bestemt grund til at sætte overliggeren højt ved Tinderbox Charity Challenge. Også Sport Event Fyn melder sig under fanerne, så turneringen kan blive så stor en succes som muligt.

- Vi er i Sport Event Fyn glade for, at ECCO Touren i 2017 vender tilbage til Fyn. Vi ser frem til samarbejdet omkring turneringen og håber at vores brede kontaktflade til det fynske erhvervsliv kan hjælpe turneringens integrerede velgørenhedsprojekt godt på vej, siger Rasmus Hessum Hansen, Sport Event Fyn.

Ny partner og velgørenhedsorganisation offentliggøres i januar

Først i midten eller slutningen af januar vil det blive offentliggjort, hvilken velgørenhedsorganisation i Odense, der skal modtage den store check. 

Bag den store turnering står allerede nu - foruden ECCO Tour - Tinderbox, Langesø og Sport Event Fyn, og i januar vil man præsentere endnu en velgørenheds-partner i projektet. Noget som kan få turneringen til at vokse yderligere.

Håber på bred deltagelse fra erhvervslivet

Der vil til Tinderbox Charity Challenge blive udbudt sponsorpakker, som tilbyder fynske og øvrige virksomheder deltagelse i både Pro-Am golf og den eksklusive VIP Charity middag med underholdning, som forhåbentligt skal afholdes på Langesø Slot.

Er du eller din virksomhed interesseret i at deltage i golffesten, så opfordres du til at holde dig opdateret på www.eccotour.org eller at kontakte Brian Vester på bv[at]eccotour[dot]org.

Læs mere om samme emne