Lonely Planet China har forelsket sig i Eventyrets Ø

Torsdag 22. december 2016
Den kinesiske udgave af Lonely Planet Traveller var i sensommeren på en 10 dage lang pressetur på Fyn. Det er der kommet denne flotte artikel ud af, som på hele 10 sider fortæller om Odense, Fyn og Ærøs fortræffeligheder.
-Presseturen var koordineret med tidspunktet for H.C. Andersen Festivals for at give journalisterne den ultimative H.C. Andersen oplevelse, fortæller Xiaowei Liu Lolk, som er ansvarlig for indsatsen på det kinesiske marked.
 
-Den kinesiske redaktør for Lonely Planet, Wendy Hu forelskede sig virkelig i vores ø og erklærede, at hun oplevede hele besøget som en smuk drøm og var grædefærdig over at forlade øen. Hun er ved at planlægge, hvordan hun kan få Andersen Hometown ind i sit rejseprogram igen, siger Xiaowei Liu Lolk. PR resultater som dette er med til at styrke kendskabet til "Andersen´s Hometown" i Kina og dermed skabe udgangspunktet for endnu flere kinesiske turister finder vej til hertil. Magasinet udkommer i 780.000 eksemplarer, så mon ikke flere kinesere vil få øjnene op for os, siger Xiaowei Liu Lolk.
 
Presseturen blev gennemført i samarbejde med VisitDenmark.

Læs mere om samme emne