Produktkendskabstur: Tyske busoperatører føjer nu Fyn på programmet

Tirsdag 09. maj 2017

Fyn tog sig ud fra sin smukkeste side, da 25 repræsentanter for tyske busoperatører i dagene 4.-7. maj blev guidet rundt på Fyn. -Formålet var at give busoperatørerne et godt indblik i de mange muligheder Fyn har at tilbyde grupperejsende, siger Sandra Neelmeyer, Marketing Manager i Destination Fyn Klyngen. -Vi ved, at de fynske kvaliteter i høj grad falder i den ældre tyske målgruppes smag, og at potentialet for at tiltrække flere tyske busrejser til Fyn i høj grad er tilstede.

Og det gode indtryk var i højeste grad, hvad de busoperatørerne tog med sig hjem: -De var meget imponerede over naturen, de bugtede landskaber med gule rapsmarker, slotte, herregårde og ikke mindst den imødekommenhed, som de blev mødt af alle hos alle partnere, siger Sandra Neelmeyer.

 - Det var en dejlig og interessant inforejse, hvor vi har lært en masse nyt om Fyn som destination, siger Britta Weiss fra Primo Reisen Lührs. -Produktet passer rigtig godt til vores målgruppe. Især i forhold til haveinteresserede ser vi et stort potentiale. På baggrund af turen, har vi besluttet at få Fyn med i vores katalog, siger Britta Weiss. 

– Der er ingen tvivl om, at de fynske partnere er klar til at tage imod tyske grupper. Service og imødekommenhed, som er så høj værdsat af den tyske målgruppe, er i top og mange af turoperatørerne er på baggrund af besøget nu klar til at lægge Fyn ind i deres programmer for 2018, siger Sandra Neelmeyer.

Turen blev lavet i samarbejde med et af Tysklands største busbureauer Service-Reisen Giessen og var målrettet deres agenter.

26 fynske hoteller og attraktioner er med i samarbejdet, der de næste tre år skal tiltrække flere tyske busrejser til Fyn. Målet er, at hvert sted opnår en stigning på 10% i antallet af tyske grupperejser i løbet af den 3- årig periode.

Se busmanualen særligt udviklet til tyske busoperatører. 

Vil du vide mere om indsatsen, så kontakt Sandra Neelmeyer på tlf.: 51 46 39 27 eller mail: sasne[at]udviklingfyn[dot]dk

Med i samarbejdet er: Clay Keramikmuseum Danmark, Danmarks Fuglezoo, Danmarks Jernbanemuseum, Danske Færger, De Japanske Haver, Egeskov, First Hotel Grand, Fjord- og Bælt, Faaborg Museum, Hotel Christiansminde, Hotel Faaborg Fjord, Hotel Svendborg, Hotel Park, Hotel Severin, Hotel Odense, Midtfyns Bryghus, Naturama, NYBORG STRAND, Odense Bys Museer,  Sanderumgaard,  Sinatur Hotel Storebælt, Svendborg Havn og Valdemars Slot, Øhavsmuseet Faaborg og Østfyns Museer,

 

Læs mere om samme emne