Sådan sælger du luksusferie på Fyn

Mandag 08. maj 2017

Countryside Break er Fyn er titlen på den fynske pakkerejse, som indehaveren af Living Concepts, Dorte Kiilerich har håndplukket og sammensat af nogle af de bedste fynske mad- og kulturoplevelser. Målgruppen er ”Det gode liv”, som sætter pris på kvalitet og gode fortællinger.

 - Countryside Break Fyn er den oplagte opskrift på, hvordan Fyn kan pakketeres som luksusferie, siger Thomas Kastrup, forretningschef i Destination Fyn Klyngen. Destination Fyn Klyngen indledte sidste år samarbejdet med Living Concepts og har her i samarbejde med en salgsoperatør sikret kommercielt rettet produktudvikling og markedsføring, som kommer flere fynske virksomheder til gode. -Konceptet afspejler de fynske styrkepositioner og er et rigtig godt eksempel på, hvordan brand og produkt kan gå hånd i hånd. Når vi så kobler presseindsats på produktet, giver vores investering værdi for hele Fyn, siger Thomas Kastrup.

- Fyn har så meget at byde på, at det er nemt at sammensætte et program, som tilfredsstiller selv den største feinschmecker, siger Dorte Kiilerich. Med kåringen af Fyn, som Garden Destination of the Year 2017 har vi haft endnu et godt argument på hånden for at både at sælge og fortælle den gode historie om Fyn, siger Dorte Kiilerich. 

Den første pakkerejse med Dorte Kiilerich og Peter Schneidermann som rejseledere på Fyn fandt sted sidste år og nu er dette års Countryside break klar til afgang i maj. Den udsolgte tur går bl.a. til Falsled Kro, Broholm Slot, Stella Maris, Egeskov, De japanske Haver, Steensgaard og Svanninge Bakker, hvor lokale guider og forfatterne til Syrenbogen inviterer på syrenvandring. Se Countryside break-programmet. 

- Pakkeprisen for deltagelse i Countryside Break Fyn er på 8.425,- DKK. Vores ture er hurtigt blevet udsolgt, hvilket sammenholdt med prisen er en stærk indikator på, at der er efterspørgsel på unikke pakkeprodukter af høj kvalitet på Fyn, vurderer Dorte Kiilerich.

Destination Fyn Klyngen inviterede sidste år Politiken med på turen, og det er der kommet flot omtale ud af bl.a. om Egeskov, Steensgaard, Aqua Vitae Sydfyn og Konnerup & Co.

Se artiklerne: Fodermesteren er ornens bedste ven  og Tarzan huserer i træerne på Egeskov Slot

Destination Fyn Klyngens partnere i Countryside Break er: Broholm Slot, De Japanske Haver, Egeskov, Falsled Kro, Steensgaard og Stella Maris,

 

 

 

Læs mere om samme emne