Tilmeld dig - Kick Off møde BIKE ISLAND 2020

Mandag 20. marts 2017

Destination Fyn Klyngens ambition er at Fyn, Langeland og Ærø er Nordeuropas førende cykelferiedestination i 2020. Det kræver udvikling af en række tiltag indenfor bl.a., service, ruter, cykler, overnatning og bearbejdning af turoperatører. Kom til Kick Off møde og hør om, hvor langt vi er nået med de forskellige udviklingstiltag og ikke mindst om, hvordan du kan blive en del af indsatsen.

På mødet kommer du bl.a. til at få sidste nyt om Danmarks nye internationale cykelrute Østersøruten. Vi præsenterer den nye bike station i Svendborg, de særlige Kildemoes cykler, som fra i år kan bestilles til turisterne og fortæller om den cykel-incomingfunktion, som fra i år er en del af den indsats, som skal sikre salg af pakketerede produkter til de udenlandske turoperatører. Desuden vil der være god mulighed for netværk og dialog med Destination Fyn Klyngen, repræsentanter fra Dansk Cykelturisme, Kildemoes samt cykelturoperatører.

Cykelturisme er et europæisk marked i fortsat vækst. I dag cykler 18% af alle ferieturister i forbindelse med deres ferie i Danmark, men dette kommer til at vækste i fremtiden, da et øget fokus på bæredygtighed og sundhed samt en aldrende befolkning i Europa understøtter cykelturisme. Ligeledes er der et stigende fokus på ”special interest tourism” og flere ønsker at være aktive under deres ferie. Fyn og Øerne er skabt til cykling pga. vores afgrænsede geografi, korte afstande, varierede terræn og et attraktivt cykelmiljø. Desuden kommer en række internationale cykelevents til at præge det fynske landskab de kommende år.

Tilsammen betyder det unikke muligheder for at skabe cykelrelaterede oplevelseskoncepter, hvor mange fynske turismeaktører har mulighed for udbytte og vækst. 

På Kick Off mødet får du dybere indsigt i strategien bag BIKE ISLAND 2020 og indsigt i, hvordan du og din virksomhed kan blive del af BIKE ISLAND 2020 – på både kort og lang sigt.

Det sker den 19. april kl. 13.30-16.30 hos Kildemoes A/S i Nr. Lyndelse. Tilmeld dig her.