Yonex Denmark Open 2017 presented by Danisa

En af verdens fem største badmintonturneringer har hjemme på Fyn, og det betyder både masser af stjernespillere og åbninger til asiatiske markeder.

Den absolutte verdenselite gæster i efterårsferien 2017 Odense Idrætspark til Yonex Denmark Open presented by Danisa. I 2017 er det 11. gang, at Odense er vært for den prestigefyldte badmintonevent, og turneringen har for syvende år i træk status som en Superseries Premier. Det betyder, at verdens allerstørste badmintonstjerner kan opleves på de grønne baner i Odense Idrætshal, hvor tilskuerne kommer helt tæt på i den intime arena.

Yonex Denmark Open er del af den internationale Super Series på i alt 13 turneringer, hvoraf 3 afvikles i Europa. Her er Odense i selskab med storbyerne Paris og Birmingham – i Asien afvikles turneringerne i store byer som f.eks. Tokyo, Kuala Lumpur, Seoul, New Delhi, Singapore, Changzhou og Hong Kong.

Turneringen er desuden kendt for sine optimale betingelser for spillere såvel som tilskuere, hvilket en publikumsundersøgelse under sidste års Yonex Denmark Open understøtter. Undersøgelsen viser nemlig, hvordan den årlige badmintonevent er en sand publikumsmagnet, der tiltrækker tilfredse tilskuere fra ind- og udland, hvilket sidste år resulterede i, at billetterne var udsolgt mange af dagene. Læs hele om publikumsundersøgelsen her

Yonex Denmark Open 2017 afvikles d. 17.-22. oktober i Odense Idrætshal. Se mere info her www.denmarkopen.dk.

Læs mere om samme emne