Sportslørdag 2016

Hele Fyns fælles fest for sporten. Mød stjernerne, mærk suset og lad champagnepropperne springe.

Det er 7. gang, Sportslørdag afvikles i Odense Idrætspark, når dørene slås op lørdag d. 23. januar 2016. Sportslørdag er den årlige fest og fejring af de fynske sportsatleter og deres resultater, som ikke findes tilsvarende i andre regioner af landet. Det er takket være et samarbejde mellem de fynske kommuner, Sport Event Fyn, Fynske Idrætsforbund og SIKO, at Sportslørdag år efter år gennemføres med nye spændende indslag.

Eventen består af en sportsmesse, et kåringsshow med bl.a. Årets Sportsnavn og efterfølgende en inviteret VIP-reception for mestre nominerede m. fl.. På messen er over 20 forskellige sportsgrene repræsenteret fra de bedste lokale idrætsklubber fra Fyn.

Den hæderkronede pris "Årets Sportsnavn" bliver sammen med fire andre idrætspriser uddelt ved et stort show, og alle fynske senior danmarksmestre og/eller internationale medaljevindere modtager også deres hyldest fra scenen.

Eventen spreder sig udover hovedbygningens tre haller og samtlige andre faciliteter i idrætsparkområdet. Traditionelt set lægger over 5.000 fynboer vejen forbi området for at se deres lokale helte blive fejret eller møde en af idolerne fra topklubberne på Fyn.

Der er gratis adgang for alle til sportsmessen og showet.

Særligt i 2016

Et af de helt store trækplastre ved Sportslørdag-messen i 2016, er, når den fynske 6-dagesløbs stjerne Alex Rasmussen skal forsøge at køre 10 km på 10 min med en Derny-knallert som pace. Det foregår på den nye cykel- og atletikarena; Thorvald Ellegaard Arena, som netop har holdt 1 års fødselsdag. Derudover er begge skøjtehaller på Odense Isstadion i vigør, og der er mulighed for frit skøjteløb for alle.

I bowlinghallen kan du tage kegler og måske vinde en drink i baren, hvis du kan score flere point end den fynske europa- og verdensmester, Thomas Larsen. 

I gymnastikhallen kan du udfordre luftrummet sammen med de dygtige trampolinspringere fra OGF, mens skytter med OL på sigtekornet tester din præcision. Og rundt omkring på det store messeareal i Odense Idrætshal kan du f.eks. slå et smash på det fynske badminton-es Viktor Axelsen eller OB Bordtennis' batmen.  

Generelt er eftermiddagen spækket med spektakulære opvisninger på standene og i særdeleshed på det flotte store opvisningsgulv i Hal 1 de eftermiddagsværter fra DR Fyn, Jakob Risbro og Erik Nielsen tager dig på en tempofyldt rejse fra VM-tumbling over boldtryllerier til kampkunst i topklasse. 

Awardshow med musikalsk og sportslig volumen

Kåringen af Årets Initiativpris, Årets frivillige idrætsleder, Årets fund, Årets Sportsnavn og ikke mindst den helt nye publikumspris får i år en særligt fornem musikalsk indpakning, når de dygtige musikere fra Tiptoe Bigband entrerer Odense Idrætshal.

Fra scenen bliver der underholdning både for de yngste og masser af kræs for øregangene for de, der er lidt ældre. Sportslørdag kan nemlig i år både byde på Sigurd Barrets Bjørnetime og den sprøde unge R'n'B-sangerinde Anya, som netop har været nomineret til GAFFA-prisen.  

I løbet af dagen kan du deltage i diverse konkurrencer om billetter til store sportsoplevelser som store events i Odense i det kommende år. Og kan du tippe 13 rigtige og vinde spændende præmier.

 

DAGENS PROGRAM:

Kl. 12.45 - 13.15 Odense Pigegarde byder velkommen og spiller på forpladsen ved Odense Idrætshal 

Kl. 13.00 Messen i Odense idrætsparks tre hovedhaller, to is-haller, bowlinghal og cyklearena åbner

Kl. 13.30 Aktiviterne på opvisningsarealet i Hal 1 starter

Kl. 16.00 It's showtime.....Kåringsshowet på scenen i Hal 1 starter

Kl. 17.30 Inviteret reception for mestre, nominerede m. fl. på Trefor Park

Se det detaljerede program herunder

 

 

Filer: