Erhvervsturisme

Skal du holde en konference eller en kongres? Få inspiration til dit næste arrangement og hjælp til det praktiske.

Fordelene er mange ved at vælge Fyn, når du skal holde en konference eller en kongres. En central beliggenhed, gode hotel- og konferencefaciliteter og en veludviklet infrastruktur og god offentlig transport. Læs mere om, hvad vi kan tilbyde på Fyn og hvem der kan hjælpe dig.

Vi hjælper også turisterhvervet med at nå ud til potentielle kunder. læs mere her på siden, om hvilke muligheder der er.

Få overblik og hjælp til din konference

Udvikling Fyns Event & Konferenceservice
Vi hjælper dig med booking af møde- og konferencefaciliteter, overnatning, forplejning samt planlægning af ture og oplevelser i det fynske. Læs mere.

Maritimt Center Danmark
Leverer uforglemmelige oplevelser for større grupper, som gerne vil til søs eller ønsker indsigt i maritime forhold. Læs mere.

Inspiring Denmark
Få det fulde overblik over mulighederne indenfor møde- og erhvervsturisme i Region Syddanmark, og find en stærk sparringspartner i Inspiring Denmark.
Læs mere.

Vil du have nye kunder eller samarbejdspartnere?

Technical Visits
Vil du i kontakt med udenlandske virksomheder, der er interesserede i at få indblik i dansk knowhow og viden gennem såkaldte Technical Visits. Læs mere.
 
Vil du være vært?
Tag udfordringen op og få hjælp til at påtage dig værtsrollen for en konference eller en kongres. Inspiring Denmark hjælper dig igennem hele vejen. Læs mere.
 

Læs mere om samme emne